Općina Šenkovec

Izvješće 18. Cro CUP, Mala Subotica

U Maloj Subotici je 27.4.2024. održan 18. Cro Cup na kojem je nastupilo 459 natjecatelja iz 49 klubova. Karate centar Šenkovec nastupio je sa 9 natjecatelja u pojedinačnim kategorijama i ekipom kadetkinja.U brojnoj konkurenciji pojedinačnu medalju u katama osvojili su : 

1. mjesto – Ana Bađun- kadetkinje ; Ana Lukić – starije učenice B ; Mauro Gajnik – stariji učenici B ; Tea Brinc – juniorke ; kadetkinje/juniorke ekipno ( Ana Bađun, Lorena Mihalković, Bella Mikulić ) 

2. mjesto – Lorena Mihalković – kadetkinje ; David Faić – kadeti ; Bella Mikulić – juniorke ; Mauro Gajnik – mini kadeti 

3. mjesto – Mia Sabol- mini kadetkinje ; Ivan Lukić – mini učenici B ; Tea Brinc – kadetkinje ; 

S ukupno 12 osvojenih medalja ( 5 zlata,4 srebra i 3 bonce ) KC Šenkovec najbolje je plasirani klub na ovom natjecanju u konkurenciji kata , a ukupno je pozicioniran kao sedmi. 

Najuspješniji natjecatelji KC Šenkovec na turniru su bili Mauro Gajnik ( zlato i srebro ) i Tea Brinc ( zlato i bronca ) s osvojene dvije medalje u pojedinačnim kategorijama , a posebna pohvala ide Ani Lukić koja je osvojila svoju prvu zlatnu medalju.

 Vlado Bošnjak, Inga Grgić i Nebojša Bošnjak sudili su na ovom turniru ,a natjecateljsku ekipu vodili su Ozren i Tihomir Grgić. U Šenkovcu , 30.4.2024.godine

Skip to content