Općina Šenkovec

DSR “Hakl” organiziralo proslavu Praznika rada

Jedinu ovogodišnju organiziranu proslavu 1. svibnja – Praznika rada u Šenkovcu potpisala je udruga košarkaških rekreativaca DSR „Hakl“ Šenkovec. Na novoobnovljenom košarkaškom igralištu u Ulici Ive Lole Ribara organizirano je druženje članova udruge s obiteljima. Na prazničnom meniju se našao grah i jelo s roštilja. Idiličnu atmosferu u zelenoj oazi podržale su i atmosferske prilike pa se sunčan dan savršeno uklopio u cjelodnevno druženje. Iz DSR Hakl Šenkovec s ponosom poručuju kako je cijela organizacija eventa, od pripreme, kuhanja do osvježenja djelo ruku njihovih članova.

Proslava Praznika rada protekla je u veseloj i opuštenoj atmosferi gdje su djeca članova uživala u igri na otvorenom, a sami hakleri su i odigrali nekoliko rundi pod obručima. Iako se svakog lijepog dana može čuti zvuk udaranja košarkaške lopte hakleri su na ovaj način simbolično otvorili sezonu igranja košarke na igralištu koje su prošle godine zajedničkim snagama obnovili Međimurska županija i Općina Šenkovec. Osim članova udruge DSR „Hakl“ Šenkovec, igralište je mjesto okupljanja brojnih generacija Šenkovčana, a posebno se mu vesele oni najmlađi jer u blizini nema prometnica i na njemu se mališani mogu igrati bez straha.

Podršku ovakvoj proslavi Praznika rada dali su i brojni simpatizeri i sumještani među kojima i načelnik Općine Šenkovec Robert Meglić koji je pohvalio dosadašnji rad udruge. „Iako je riječ o mladoj udruzi redovito se odazivaju na akcije koje organizira Općina, ali i sami organiziraju brojne događaje čime oplemenjuju društveni život cijelog Šenkovca“ izjavio je Meglić najavivši dodatna ulaganja u igralište u vidu dječjih igrala i klupica za odmor.

Skip to content