Općina Šenkovec

KARATISTI KC ŠENKOVEC U IVANCU

MEĐUŽUPANIJSKA LIGA  

U Ivancu je 30.4.2022. godine održano 1. kolo međužupanijske lige u karateu (Varaždin – Čakovec). Natjecanje je otvorenog tipa pa je nastup dozvoljen klubovima iz cijele Hrvatske i inozemstva. Na natjecanju za mlađe dobne kategorije nastupilo je 126 natjecatelja iz 12 klubova iz Mađarske i Hrvatske. 

Karate centar Šenkovec nastupio je s četiri predstavnika u pojedinačnim kategorijama i ostvario odličan rezultat.. 

U konkurenciji djevojčica do 9 godina prvo mjesto osvojila je Karla Šagi. Isti plasman ostvario je i Mauro Gajnik u konkurenciji dječaka do 10 godina. Moram s ponosom napomenuti da je ovo drugi turnir u nizu gdje Karla i Mauro osvajaju najsjajnije odličje. 

U konkurenciji kadeta srebrnu medalju osvojio je Niko Šagi i odradio jedan od svojih najboljih nastupa u službenoj konkurenciji. 

Posebno raspoložen na ovom natjecanju bio je David Faić koji je u sklopu priprema za odlazak na balkansko prvenstvo u Beograd nastupio u čak tri kategorije (dječaci do 12 godina,dječaci do 13 godina i kadeti ). U sve tri kategorije David je više nego zasluženo uspio osvojiti zlatnu medalju i time najavio odličnu formu za nastavak sezone. 

Ekipu je na natjecanju vodio trener Tihomir Grgić , a sudili su Vlado i Nebojša Bošnjak. 

Slijedeće kolo lige najavljeno je za početak lipnja 

U Šenkovcu , 3.5.2022.  

Skip to content