Općina Šenkovec

PROCEDURA IZDAVANJA PROPUSNICE

Poštovani mještani Općine Šenkovec

Obzirom na novu odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj obavještavamo vas o proceduri izdavanja propusnice od strane Stožera civilne zaštite Općine Šenkovec. Svi mještani Općine Šenkovec koji NUŽNO MORAJU napustiti mjesto prebivališta moraju ispuniti OBRAZAC ZA IZDAVANJE PROPUSNICE ispod teksta. Odgovor šaljemo u najbržem mogućem roku, te ako isti udovoljava NUŽNU I OPRAVDANU POTREBU, propusnica će biti izdana i poslana na e-mail koji je naveden u obrascu za izdavanje propusnice. Molimo građane da se savjesno i odgovorno pridržavaju protuepidemijskih mjera. Propusnicu ne mogu dobiti osobe u samoizolaciji. Svako kršenje izrečene mjere samoizolacije podložno sankcijama prema Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Sukladno preporukama Stožera CZ RH, propusnice za nabavku hrane i osnovnih potrepština izvan Općine Šenkovec, izdavat će se jednom tjedno jednom članu obitelji. Molimo mještane da se drže navedenoga kako bi Stožer civilne zaštite što brže mogao odgovarati na poslane zahtjeve.

Unaprijed apeliram i MOLIM sve da budu odgovorni da ne zloupotrebljavaju i ne traže propusnice za radnje koje mogu obaviti na području naše Općine.

Stožer civilne zaštite Općine Šenkovec

OBRAZAC ZA IZDAVANJE PROPUSNICE

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

Skip to content