Općina Šenkovec

Eurocup Istre

U Poreču je prošlu subotu, 10. studenog. 2018. godine održan 20. Eurocup Istre koji je okupio 383 natjecatelja iz Italije, Mađarske , Slovenije i Hrvatske.

Iz Karate centra Šenkovec na natjecanju su nastupili Stela Horvat , Ozren Grgić , Inga Grgić i Flavija Paliaga iz Rovinja kao članica ženske juniorske ekipe.

Prvi je u službenoj kategoriji mlađih učenika u katama nastupio OZREN GRGIĆ . Poslije tri kruga natjecanja Ozren je u finalu, izvedbom nove majstorske kate Sansai, s maksimalnih 5 : 0 ponovo najbolji. To je drugi osvojeni turnir zaredom i velike čestitke na izvedbi jedne od najtežih majstorskih kata.

Stela i Inga su nas navikle na pobjede pa je tako bilo i u Poreču gdje su se nakon eliminacija našle u finalu. Inga je potvrdila svoju dobru formu novom pobjedom, a Steli čestitke na srebru poslije desetak dana pauze zbog manjeg operativnog zahvata .

Naša ženska juniorska ekipa protiv ekipe domaćina KK Finida iz Poreča uspjela je doći do još jednog zlatnog odličja.

Ostvarenim rezultatima smo prezadovoljni jer smo ovo natjecanje iskoristili za izvedbe novih i zahtjevnijih kata kako bi se još bolje pripremili za bodovno natjecanje za kadete i kadetkinje koje nas očekuje 17.studenog.2018.g. u Ljubljani.


Skip to content