Općina Šenkovec

Šenkovčani ponovo uspješni u Vukovaru !!!

IMAG2829U Vukovaru je 14.svibnja 2016. godine održan tradicionalni Kup Vukovara koji je okupio oko 350 natjecatelja iz Makedonije, Mađarske i Hrvatske. Karate Centar Šenkovec nastupio je sa ženskom ekipom u katama u sastavu Sabina Petković, Stela Horvat i Inga Grgić.

U konkurenciji učenica Inga Grgić je uz četiri pobjede od maksimalnih 5 : 0 došla do sedmog osvojenog turnira zaredom i potvrdila svoju suverenu dominaciju u tom uzrastu.

U konkurenciji mlađih kadetkinja odličan nastup Sabine Petković koja je u četiri kola bila bolja od svih konkurentica i osvojila zlato. Stela Horvat je imala dobar nastup, ali je izgubila u meču za broncu.

U ekipnoj konkurenciji mlađih kadetkinja naša ekipa je u dva meča pokazala zašto su državne prvakinje i sa maksimalnih 5 : 0 osvojila zlatnu medalju.

U starijoj dobnoj kategoriji kadetkinja Sabina Petković uspjela je osvojiti brončano odličje, a Stela Horvat je nažalost izgubila u meču za broncu. Ekipno smo i u ovoj konkurenciji nastupili i osvojili treće mjesto.

Slijedeća akcija koja nas očekuje je sudjelovanje i nastup na svjetskom kupu u Umagu krajem lipnja.

 

Skip to content