Općina Šenkovec

14. Karate turnir Virovitica Open 2016

Nastup Šenkovečkih karatista na 14. međunarodnom karate turniru Karate fest Virovitica Open 2016.
Na ovogodišnjem turniru 14. po redu Virovitica Open 2016. održanom 5.3. 2016. nastupilo je 620 natjecatelja iz 9 država.

Od ekipe natjecatelja iz Šenkovca nastupili su Filip Balent, Stela Horvat , Goran Mihalković, David Vuković, Leon Molnar, Marin Plavetić i Inga Grgić.

Filip je nastupio i u pojedinačnom i u ekipnom dijelu natjecanja u katama i osvojio je 1. mjesto kao član ekipe (Štokić Roko, Filip Balent i Adrijan Fajfar) u konkurenciji mlađih kadeta nakon uvjerljive 5:0 pobjede protiv ekipe domaćina.

Odličan je bio i nastup naših najmlađih natjecatelja od kojih su Marin Plavetić i Leon Molnar uspjeli osvojiti 3. mjesto, a Goran Mihalković 1. mjesto u katama u neslužbenoj konkurenciji mlađih kadeta. David Vuković izgubio je meč za 3. mjesto.

Posebno veseli povratak Stele Horvat i osvajanje 3. mjesta u učenicama nakon povrede koja ju je na neko vrijeme udaljila od treninga i natjecanja.

Inga Grgić je nastupila u konkurenciji učenica u katama pojedinačno i nastavila svoj niz osvajanja turnira. Nakon Daruvara, Banja Luke, Trbovlja, Samobora uspjela je i u Virovitici doći do ukupne pobjede u svojoj kategoriji pobjedivši pri tom i glavnu konkurenticu za naslov državne prvakinje.

DSC03836 IMG_9590_1 IMG_9608_1

Skip to content