Općina Šenkovec

Završna svečanost Vrapčića

Dječji vrtić „Vrapčić“ Šenkovec organizirao je Završnu svečanost za djecu starije predškolske dobi koja će na jesen krenuti u školu. Nakon višegodišnjih bezbrižnih predškolskih dana koji su bili prožeti igrom, zabavom, smjehom djece i stalnom brigom odgajateljica za njihovu sigurnost, odgoj i obrazovanje, došao je i trenutak opraštanja od vrtića- predškolci će zaigrane vrtićke dane zamijeniti za nove školske izazove.

Predškolci iz skupina: „Ptičice“, „Iskrice“, „Elmeri“ i „Smajlići“, njih trideset i jedno, zajedno sa svojim odgajateljicama pripremili su prigodan program za svoje roditelje, bake i djedove. Završna svečanost bila je otvorena sa himnom Vrtića „Vrapčić“ a u nastavku su svi prisutni imali priliku vidjeti i čuti splet dječjih pjesama, recitacija, igre sa slovima i brojkama. Djeca su poslala odraslima jasnu poruku o važnosti prijateljstva te su bili nagrađeni za sav svoj trud velikim pljeskom.

Završni valcer djece i roditelja te podjela diploma vrtićkim maturantima izmamila je i osmjeh i poneku suzu.

U ime roditelja gđa. Gordana Vidović se zahvalila svim zaposlenicima vrtića na pružanju toplog i sigurnog doma njihovoj djeci tijekom svih godina provedenih u vrtiću. Daljnji tijek završne svečanosti nastavljen je druženjem uz čašćenje i igrom na dječjem igralištu.

 

zavrsna-svecanost-2014-2

Skip to content