Općina Šenkovec

Prijem najuspješnijih karatista KK Globus – centar Šenkovec

Jučer, 13. svibnja 2014. u vijećnici Općine Šenkovec održan je prijem za naujspješnije karatistice i karatiste Karate kluba Globus – centar Šenkovec među kojima je i aktualna državna prvakinja u dvije kategorije Inga Grgić (1. mjesto pojedinačno i ekipno u kategoriji mlađih učenica).

Ostali ugošćeni šenkovečki karatisti i karatistice također su na posljednjem Prvenstvu Hrvatske u karateu u katama održanom 12. travnja 2014. u Osijeku postigli izvrsne rezultate – 2. mjesto ekipno i 3. mjesto pojedinačno u kategoriji mlađih učenika osvojio je Noa Jambrović, a u kategoriji učenica 2. mjesto ekipno osvojile su Inga Grgić i Stela Horvat; 3. mjesto ekipno u kategoriji učenika i u kategoriji mlađih kadeta osvojio je Filip Balent. Natjecatelje su na Prvenstvu Hrvatske vodili treneri Tihomir Grgić i Dejan Slukić.

Karatistice i karatiste ugostio je načelnik Općine Saša Horvat te im podijelio simbolične nagrade. Uspjeh mladih karatistica i karatista KK Globus značajan je za promociju kako međimurskog sporta, tako i Općine Šenkovec. Mladim sportašima još jednom čestitamo i želimo im mnogo uspjeha na nadolazećim natjecanjima.

Skip to content