Općina Šenkovec

Svecano potpisivanje ugovora sa ministrom gospodarstva

U Velikoj vijećnici Međimurske Županije u ponedjeljak 17. ožujka održalo se svečano potpisivanje ugovora o dodjeli državnih potpora za energetsku učinkovitost i obnovljive izvore energije gdje je ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak potpisao ugovor sa predstavnicima JL(R)S-a i udrugama kojima su dodijeljena sredstva temeljem natječaja iz siječnja ove godine.

Načelnik Općine Šenkovec, Saša Horvat, sudjelovao je na potpisivanju ugovora pošto je Općina Šenkovec prijavom na natječaj dobila sredstva u visini 57.500,00 kn što će se iskoristiti za uređenje stolarije Dječjeg vrtića Vrapčić a što je oko 45% ukupnog iznosa koji će se investirati u uređenje vrtića. Radom na uređenju vrtića, pružit će se bolji uvjeti za boravak djece u vrtiću te će se ujedno još i podići standard vrtića koji je i u ovom trenutku primjer na području Međimurja.

Ukupna dodijeljena sredstva putem natječaja iznosila su gotovo 500.000,00 kuna. Na svečanosti je istaknuto kako je Međimurska županija a time i Općina Šenkovec, otišla korak dalje po pitanju energetske učinkovitosti i sustavnog gospodarenja energijom što se odnosi i na Općinu Šenkovec.

Skip to content